Tercih Fuarında Bartın Rüzgarı

Bartın Üniversitesine Ankara’da Yoğun İlgi

Ankara’da gerçekleştirilen ‘Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Bartın Üniversitesi standı aday öğrencilerden ve ailelerinden yoğun ilgi gördü.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EKET Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da “Üniversite Tercih Fuarı” gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki 125 devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı fuarda Bartın Üniversitesi de yer aldı. Bartın Üniversitesinin standının yoğun ilgi gördüğü fuarda üniversite adayları ve ailelerine bölümler, yurtdışı öğrenci değişim programları, çift anadal programları, yurt imkânları ve Bartın hakkında bilgiler verildi. Fuarda üniversite adaylarına tanıtım materyalleri dağıtıldı.

İki gün süren fuarda Bartın Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Uzman Mehmet Ceylan, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı personeli Mehmet Doğan, Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Cansu Akdan ve Nevin Hocak temsil etti.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.