Ulus'ta İmam Hatip Okulları İstişare Toplantısı

Ulus'ta Bartın İmam Hatip Okulları Platformu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ulus İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Ulus İlçesi Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Ulus İlçe Müftüsü Murat Okuyar, Bartın İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı İlker Köklü ve Platformun üyeleri katıldı.

Milletvekili Tunç toplantıda yaptığı açıklamada eğitime verdikleri önemi dile getirerek, daha kaliteli eğitim için mimarileri ile göz dolduran fiziki durumları ile örnek gösterilecek yeni okullar inşa ettiklerini, bu kapsamda Bartın Merkez olmak üzere, Ulus ilçemizde, Kozcağız, Kumluca, Hasankadı beldelerimizde İmam Hatip Okullarına yeni bina inşaa ettiklerini yine Abdipaşa Beldemize de İmam Hatip Ortaokulu için çalışmaları tamamladıklarını yapım ihalesinin gerçekleştirdiklerini ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yapım çalışmalarının başlayacağını böylece Bartın’ın tüm beldelerinde İmam Hatip Ortaokulu ihtiyacının giderilmiş olacağını söyledi.

Bartın genelinde bulunan İmam Hatip Okullarının genel durumları ve başarıları değerlendirilerek, okullarında yapılacak faaliyetler, okulların karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Ülkemiz ve milletimize hayırlı bir gençliğin yetiştirilmesi, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinildi. Karşılıklı görüş alışverişi ile platform sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.