Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Vali Çınar Abdipaşa ÇPL İnşaatını İnceledi

Bartın Valisi Ali ÇINAR, yapımına 02.10.2013 tarihinde başlanan, Apdipaşa Çok Programlı Lise ve Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Ulus Kaymakam Vekili Mehmet Haşim ÇELİK, İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Yılmaz HIZOĞLU, İl Özel İdaresinde görev yapan Yapı Denetim Yüksek İnşaat Mühendisi Çağatay Bülent BÖRÇEK ve Elektirik Elektronik Mühendisi Engin AY'ın da hazır bulunduğu incelemede, Vali Ali ÇINAR okul inşaatında detaylı bir kontrol yaparak, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Burada bir açıklama yapan Vali Ali ÇINAR, "İlimizde eğitim öğretim standartlarını yükseltmek adına her türlü gayreti gösteriyoruz. Bir taraftan fiziki eksiklikleri tamamlamaya çalışırken, diğer taraftan da okullarımızda verilen eğitim öğretim çalışmalarının niteliğini artırmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız Ulus İmam Hatip Ortaokulu ve şu an inşaatını incelediğimiz Apdipaşa Çok Programlı Lise ve Kapalı Spor Salonunun tamamlanmasıyla, yöremizdeki özellikle derslik ihtiyacı karşılanacaktır. Buradan kıymetli öğrenci velilerimize de seslenmek istiyorum. Bütün bu yapılan hizmetler sizlerin ödediği vergilerle gerçekleştiriliyor. Bu yapıların asıl sahibi sizlersiniz. Olası gördüğünüz eksiklikleri okul idarecilerimizle, sizlere her zaman açık olan kapımıza gelerek bizlerle de paylaşabilirsiniz. Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi bizim birinci önceliğimizdir. Burada bulunan inşaat yetkililerimize de dikkatli ve özenli bir çalışma yaparak, güzel, estetik bir eser ortaya çıkaracaklarına inanıyorum." dedi.

Vali Ali ÇINAR, Yüklenici Firma Sahibi Mehmet BULUT'tan 12 derslikli lise ve kapalı spor salonu inşaatının yaklaşık yüzde yetmişinin tamamlandığı ve 31.05.2014 tarihinde de tamamen bitirilerek eğitim öğretim faaliyetlerine hazır hale getirileceği bilgisini aldı.

Anahtar Kelimeler:
Ali Çınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.