Vali ve Belediye Başkanı'ndan tebrik

Vali İsa Küçük ve Belediye Başkanı Cemal Akın 2011 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarında başarıya damgasını vuran Bartın FEM Dershanesi’ni başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Asım Eğitim Kurumları Anonim Şirketi Müdürü Zeyyin Sakareisoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiftçi, FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, Müdür Yardımcısı Nuri Demir ve öğrencilerden oluşan heyet Vali İsa Küçük’ü makamında ziyaret etti. 2011 LYS ve SBS’de Bartın’da derece yapan FEM Dershanesi Yönetici ve öğrencilerini makamında kabul eden Vali İsa Küçük, FEM Dershanesi yöneticilerini ve SBS’de dereceye giren öğrencileri tebrik ettikten sonra öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak kendilerine kitap hediye etti. Bartın’ın Türkiye sıralaması başarıda ilk 10’da yer aldığını belirten Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt ise yaptığı konuşmada, “Elde edilen başarıda başta sayın valime teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, okul müdürlerini, okul aile birliklerini, kurumlarımızı, destek olan herkesi, sivil toplum örgütlerini kutluyorum" dedi.

Daha sonra Vali isa Küçük ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt’a eğitime katkılarından dolayı FEM’li öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. 2011 LYS yerleştirme sonuçlarına göre 300’ün üzerinde öğrencinin üniversite hayalinin gerçekleştiğini, Bartın il genelinde tıp fakültesini kazanan 13 öğrenciden 8’inin kendi dershane öğrencileri olduğunu belirten FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş ise dershane faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 2011 LYS ve SBS’de şampiyon olduklarını, SBS’de 5’te 5 yaptıklarını, ilk 10’da 8 öğrencilerinin bulunduğunu, 24 öğrencinin Fen Lisesi, 22 öğrencinin Anadolu Öğretmen Lisesini, 186 öğrencinin de diğer liseleri kazandığını açıklayan FEM Dershanesi Müdürü Akbaş, “Bartın’ın 81 il içinde başarı sıralamasında ilk 10’nun içinde yer alınmasından dolayı sevinçliyiz, bu başarıda katkımızın olması ise bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Elde edilen başarılarda öncelikle öğrencilerimizin ailelerine, onların yetişmesinde önemli payı bulunan okullarımızdaki öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Bartın’da verimli çalışma ortamı sağladıkları için valimize, Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ali Yeşilyurt ve şahsında tüm milli eğitim müdürlüğü idarecilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN AKIN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

FEM Dershanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çiftçi, Orhan Ölçek, FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, Müdür Yardımcısı Nuri Demir ve öğrencilerden oluşan heyet daha sonra Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. FEM Dershanesi heyetini kabul eden Belediye Başkanı Cemal Akın başarılarından dolayı FEM Dershanesi idareci ve öğrencilerini tebrik etti. Bartın’ın başarısında, gelişmesinde payı olan herkese minnettar olduklarını dile getiren Başkan Akın 2011 SBS’de dereceye giren öğrencilerle sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Eğitim alanında önemli hizmetlere imza atan Asım Eğitim Kurumları Şirketi bünyesinde bulunan işadamlarına da teşekkür eden Başkan Akın, “Öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlar kentimizin ve ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimizin ailelerini, onları yetiştiren, sınavlara hazırlayan okul ve dershanelerindeki öğretmenlerini de ayrıca kutluyorum. Bartın’ımızın elde ettiği başarılar hepimizi mutlu ediyor. Bunda payı olan herkesi tekrar tebrik ediyorum” dedi. Ziyaretler sonunda heyetler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.