Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Yeni binaların inşaatına 1 ay içinde başlanacak

Milletvekili Tunç, 2008 yılında kurularak, şu anda Ağdacı Kampüsünde 7 fakülte, 3 Enstitü, 3 Yüksekokul, 400 akademisyen ve 8 bin öğrencisi ile faaliyet gösteren Bartın Üniversitesinin, 1200 dönüm alana sahip Yazıcılar'daki yeni Kampüs alanında geçen yıl başlayan merkezi derslik ve labarotuvar binası inşaat çalışmalarına ilaveten, yeni fakülte binalarının da TOKİ tarafından 23 ocak tarihinde ihalesinin yapıldığını belirterek, ihale sürecinin kesinleştiğini, müteahhit firma ile sözleşmenin yapıldığını 1. Etap Merkezi Sözel Derslik, İdari Bina (Edebiyat Fakültesi), İdari Bina (Mühendislik Fakültesi) ile Öğrenci ve Personel Yemekhanesi Binaları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatının yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.

Üniversitenin Bartın'ın büyümesinde lokomotif olacağını ve Bartın'ın bundan sonra Üniversite sayesinde hızlı bir şekilde göç alacağını belirten Milletvekili Tunç, TOKİ'nin 2013 yılına girerken aralarında Bartın Üniversitesi yeni kampüs inşaatlarının da bulunduğu 4 Üniversitenin ihalesini gerçekleştirdiğini söyledi. Tunç, Bartın'a ve Üniversitemize büyük önem veren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Üniversitemizin büyümesinde önemli gayretleri olan Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a, Üniversitemizin yöneticilerine ve öğretim üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.