2011 AB Kalite Ödülünü Alan Tek Oda “Bartın TSO”

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Kalite Ödülleri Zirvesi ödül töreni İstanbul Çırağan Sarayında gerçekleştirildi. Akredite olmuş, AB standartlarına göre belgelere sahip, başarıları ile 105 senelik kalitesini bir kez daha kanıtlayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası 2011 AB Kalite Ödülü alan tek ticaret odası olmayı başardı 2011 AB Kalite Ödülü alan tek ticaret odası olmayı başardı. Mayıs ayı meclis toplantısı esnasında alınan ödül hakkında yönetim kurulu ve meclis üyelerine bilgilendirmede bulunan BTSO Başkanı İsmail Toksöz; sanat, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ödül törenine Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz, Yönetim kurulu Üyesi Birol Dikyurt ve Genel Sekreter Ender Yeğen ile birlikte katıldıklarını söyledi.

Yönetime geldikleri 2009 yılından itibaren odanın kalitesini ve faaliyetlerini artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Toksöz, "İlimizin kalkınması ve ilerlemesi için oda yönetimi olarak üstümüze düşeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyorum. Odamız çalışmalarında kendine AB kalite standartlarını her zaman hedef olarak almıştır. Odamız akredite olmuş bir odadır. TSE-ISO-EN 9000 belgesine sahiptir. Dünya Tüketici Akademisi tarafından 2011 AB Kalite Ödülüne layık görülen tek oda olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. TSO Yönetimi olarak vizyonumuzda belirttiğimiz gibi yerel, bölgesel ve ulusal düzeylerde gelişimi sağlayarak üyelere sağlanan temel hizmetlerin yanında geniş bir alanda katma değere sahip hizmetlerin sunulmasını sağlamak öncelikli iştir. Almış olduğumuz bu ödülün tüm iş alemine, sanayicilerimize, iş adamlarımıza, tüccarlarımıza, esnafımıza, odamıza, TOBB camiamıza hayırlı olsun." dedi.

AB STANDARLARI MASAYA YATIRILDI

2011 AB Kalite Ödülünü Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu'ndan alan Bartın TSO Sertifikası'nda ise şu ifadelere yer verildi: "Bartın Ticaret ve Sanayi Odası 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesine katılarak Tüketici Akademisi tarafından gerçekleştirilen AB normlarında mal ve hizmet üreten markalar araştırmasına dahil edilmiştir. Buna göre kalite ve inovasyan uygulamalarında AB normlarına uygun mal ve hizmet üretimi gerçekleştirdiği tespit edilerek Tüketici Akademisi AB Kalite Ödülü almaya hak kazandı. Marka yöneticilerini tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz."

Alınan ödül hakkında yönetim kurulu ve meclis üyelerine bilgi veren BTSO Başkanı İsmail Toksöz, plaket ve AB Kalite Sertifikasını eline alarak yönetimle hatıra fotoğrafı çektirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.