Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

265 Kişiye İş İmkanı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da toplum yararına çalışma projesi kapsamında 265 kişinin daha istihdam edileceğini belirterek, müracaatların 10 Aralıktarihinde başlayacağını ve kura sonucu belirlenen 265kişinin 24 Aralık’ta çalışmaya başlayacağını açıkladı.

Milletvekili Tunç, Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYP) kapsamında Belediyelerimizin, İl özel idaremizin ve Üniversitemizin ihtiyaçları için 265 kişi istihdam edilecek. Başvurular 10 Aralık tarihinde başlayacak, çalışmaya hak kazanacak 265 kişi noter huzurunda gerçekleşecek kura ile belirlenecek. 

24 Aralık’ta işe başlayacaklar ve 6 ay süresince çalışacaklar, işçilerin maaş ve SSK primleri İŞKUR tarafından ödenecek” dedi.

Bartın’da Belediyelerimizin ve bazı kurumlarımızın ihtiyacı olan işçilerin Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında daha önce de 400 kişinin istihdam edildiğinibelirten Milletvekili Tunç, 10 Aralık’ta başlayacak müracaatlar sonrasında çalışacak işçilerin kura çekilerek belirleneceğini ve 265 kişinin daha çalışmaya başlayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.