Aldatmaz'dan Havalimanı Müjdesi

Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, THY'nin Saltukova Hava Limanına haftada 3 gün sefer yapacağını açıkladı.

‘Burası Bizim Evimiz’ teması ile seçimlere hazırlanan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Saltukova Hava Limanını  Ziyaret etti. Aldatmaz, Saltukova Havalimanı Müdürü ile görüşmelerde bulunurken  Saltukova Havalimanının Zonguldak, Karabük ve Bartın üçgeninde yer aldığını ve havalimanının üç şehir içinde büyük önem taşıdığını söyledi. Havalimanlarının şehirlerin gelişiminde önemli yer tuttuğunu kaydeden Aldatmaz ayrıca şehirlerin marka kent olabilmesi için havalimanı baglantılarının yeterli olması gerektiğini belirtti.

Mimar Enes Gizli'nin bir süre önce havalimanının mutlaka büyütülmesi öngörüsünde bulunduğunu ve hazırladığı havalimanı  gelişim projesi ile bugün bu imkana büyük oranda kavuşulduğununda altını çizen Aldatmaz,  "Önümüzde gerçekleştirilecek Mega Projemizin en büyük bağlantısı ve kolaylaştırıcı ayağı hazır  oldugu için cok şanslıyız" dedi.

Aldatmaz açıklamasının devamında Bartın, Zonguldak ve Karabük üçgenindeki  havalimanından hafta da üç gün gerçekleşecek gidiş dönüşlü uçuşlar için Türk Hava Yolları ile anlaşıldığını belirterek aktarma imkanı sayesinde de bavul dahi ellemeden tüm dünya ülkelerine  ulaşımın çok  kısa sürede hizmete gireceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya Aldatmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nedim 5 yıl önce

Öngörüye bak sen!biz 5 yıldır dhmı yonetimine söylüyoruz saltukovanin buyutulmesini.dhmı imazaladigi anlaşmanın yukumlulugunden dolayı olaya sıcak bakmıyor.bartinin ,zonguldagin istanbula ankaraya yakınlığından dolayı thy sefer yapmak istemiyor.siyasi zorlamayla bir kaç ay yürür bu iş.ancak filyos projesi istenildiği şekilde olursa ancak o zaman dhmı olaya el atar.bilmediğiniz meselelerde de ahkam kesmeyin arkadaş.havalimanı inşaatı konut inşaatına benzemez.beton dokup pisti uzatmakla bitmiyor iş.elektronik alt yapıya harcanacak parayla yeni bir kasaba kurulur.

Avatar
5 yıl önce

seçimden seçime çalışan liman

Avatar
eksik 5 yıl önce

eksik yapılmış bir hava limanı kendi ayıbınızı şuanda tamamlıcaz diye müjde veriyorsunuz neyin kafası bu akıllım zamanında tam teşkilatlı yapsaydınız. tren kazasını gördük her ihaleye fesat böyle iş yapılmaz önce eksiltip sonra tamamlıyorsunuz sanki eksiği yapan başkası şaka gibi bir hükümet. biraz sorgulayın.

Avatar
KEMERLİ 5 yıl önce

Türk Hava Yolları, uçağın pist başına kadar hassas yaklaşmasını sağlayan ILS cihazı olmadığını, kurulumu halinde iç hat seferlerine başlayabileceğini açıkladı. Bu yıl havalimanına ILS cihazı kurulması için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından çalışmalar başladı. Havalimanına getirilen cihazın montaj işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Avatar
Nedim bey 5 yıl önce

Bu söylediklerinizi hava limanı yapılmadan da söyleseydiniz daha kıymetli olurdu.