Bakka Karabük'te Toplandı
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu toplantısı Karabük Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Dönem Başkanı Vali Orhan Alimoğlu Başkanlığında Karabük Valiliği Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BAKKA temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, “Ajansımızın her ay mutat toplantısı oluyor, ajansımızın adı üzerinde zaten kalkınma ajansı. Kalkınma denince iktisadi, sosyal, kültürel hepsi giriyor. Bölgemizin ve üç ilimizin kalkınması, gelişmesi ve daha da iyileşmesi için yapılması gerekenler üzerinde konuşuyoruz kararlar almaya ve uygulamaya çalışıyoruz. Bu ayda yine gündemimizdeki bu mahiyetteki konuları görüşeceğiz, kararlara bağlayacağız. Toplantımızın bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını temini ediyorum.”dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun açılış konuşmasının ardından toplantı yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarının sonrasında toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.