Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Bartın Irmağı Amasra

Bartın İl Genç Girişimciler Kurulu Kuruldu

İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Salim Cem Yıldız seçildi. Yönetime girenler arasında Necmi Balık, Mert Çöme, Egemen Kemik, Mustafa Genç, Kadri Sarı, A.Emre Gizli, Tayfun Yaşar, Devran Akçay bulunuyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu`n da Bartın’ı temsil etmek amacıyla seçilen yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen seçim sonrasında konuşma yapan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz birlik ve beraberliğinin önemi vurgulayarak “ Yapılacak tüm faaliyetlerin büyük titizlik ve özveri ile çalışılarak başarıldığını dile getiren Başkan Toksöz çalışmalarında ekip ruhunu kaybetmeden bir arada olunarak ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaklarını belirtti. Aramıza katılan genç arkadaşlarıma yeni alacakları görevlerinde şahsım ve yönetimim adına başarılar diliyorum” diyerek sözlerine son verdi. İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Salim Cem Yıldız ise kendisine ve yönetimine duydukları güveni boşa çıkarmayacaklarını dilen getiren Başkan Salim Cem Yıldız birliktelik ve dayanışma ile önlerine çıkan tüm sıkıntılarını aşacaklarını ve Bartın için hizmet vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Daha sonra kurul hakkında görüşlerini açıklayan üyeler bölgesel sorunlar, yapılması olası çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atanur 13 yıl önce

Selam hemşehrilerim...Değerli dostum Cem kardeşime başarılar diliyorum...Çok değerli ve düzgün bir insandır...Bartın ımızda artık yeni yüzlerin genç dinamik insanların ön plana çıkması gerekmektedir...Yolunuz açık olsun...Memleketimizin insanına herzaman sahip çıkacağız...selamlar...

Avatar
mehmet kabasakal 13 yıl önce

sadece temsil amacı ile kurulmuş prosödür gereği bir kurul gibi geliyor.
buradaki üye ve başkan arkadaşların işi,ve hangi ekonomik girişimde bulunduklarını da yazsaydınız daha iyi olurdu.girişimcilik meziyetine sahip kaç bartınlı var, öğrenmiş olurduk!

ayrıca ortalık başkanlardan geçilmiyor zaten. cem yılmazın dediği gibi türkiyede 5 milyon başkan var.