Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın Limanı’nın kapasitesi Arttırılıyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valisi Sayın Sinan Güner Başkanlığında gerçekleştirilen Bartın Limanı’nın kapasite arttırımı ile ilgili toplantıya katıldı.

Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Bartın DSİ 233 Şube Müdürü Sançar Biçer, Gümrük Müdürü Burhan Ayanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Liman Başkanı Haydar Gökçe, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan, Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürü Birol Demirkoparanoğlu, Belediye Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Özkan ve Liman Emniyet Şube Müdürü Tahsin Şenkal katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, toplantı sonrası yaptığı açıklamasında, limanların ve liman şehri olmanın büyük bir avantaj olduğunu vurguladı. Akın, “Limanlarımız, hem bölgesel hem de ulusal ekonomiye büyük katkı sağlayan aynı zamanda sanayinin ve ticaretin gelişmesi açısından çok önemli bir fonksiyonu yerine getirmektedir. Artan teknolojik ve lojistik yenilikler nedeniyle yük elleçleme ve depolama hizmetlerinin yanı sıra çeşitli katma değerli hizmetleri yerine getirmektedirler.

Bartın Limanı, kentimizin değerlerinin başında yer alırken, kapasitesinin arttırılmasına yönelik istişarelerin yapıldığı toplantımızı Valimiz Sayın Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirdik. Toplantının Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Limanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.