Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Hasankadı'da Ayakkabı Fabrikası Açıldı

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Hasankadı Beldesinde teşvikle kurulan Saya Ayakkabı fabrikasının açılış kurdelesini keserek, fabrikada incelemelerde bulundu.

Hasankadı Beldesinde kurulan fabrikanın açılış törenine Milletvekili Yılmaz Tunç’un yanısıra; AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve Hasankadılı vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Milletvekili Tunç Hasankadı Beldesinde açılışı gerçekleştirilen Enes Saya Ayakkabı fabrikasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, fabrikanın kuruluşunda büyük emeği olan başta Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan olmak üzere fabrikanın Hasankadı Beldesine kurulmasını sağlayan yatırımcı Enes Güzel’e teşekkür etti. İstihdam açısından ve beldenin ekonomik yönde kalkınmasında büyük önem arzeden fabrikanın açılışının Hasankadı Beldesine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Milletvekili Tunç, çalışanların fabrikaya sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Ülkemizin kalkınması için, gelişmesi için, beldelerimizin ve şehirlerimizin daha da gelişmesi için, milletimizin refahının artması için elimizden geleni yapıyoruz diyen Milletvekili Tunç, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Başbakanımızın, Bakanlarımızın gece gündüz çalışmasıyla hükümetimiz her türlü çalışmayı yapıyor. Milletimiz bize bugüne kadar destek oldu, bizde onların bu desteğine layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Hep beraber millet olarak ülkemizi en ileri noktalara ulaştırabilmek için çalışıyoruz." Dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdelenin kesilmesinden sonra, Milletvekili Tunç ve beraberindekiler fabrikada incelemelerde bulundu. Çalışanlarla bir süre sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.