Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Ulusoy Yukarı Çarşı'da

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından Ulusoy Bartın yollarında hizmet vermeye başlarken, Yıldırım Emlak işbirliğiyle Yukarı Çarşı'da büro açtı.

Bartın Yıldırım Yapı Emlak sahibi işadamı Murat Yıldırım yaptığı açıklamada; "Türkiye'nin en prestijli seyahat firmalarından Ulusoy Bartın yollarında hizmet vermeye başladı. Bizler de hemşerilerimize Ulusoy konforundan daha kolay yararlanmaları için Bartın'ın en işlek mekanlarından biri olan Yukarı Çarşı havuzun yanında bulunan büromuzda işlem yapmaya başladık. Vatandaşlarımız Ulusoy'la ilgili her türlü işlemi buradan yapabilirler. Ayrıca 0 378 228 45 44 nolu telefondan da müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi.

Bartın'dan başta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Trabzon'a karşılıklı seferlerle hizmete giren Ulusoy, 75 yıldır hizmette kaliteyi ilke ediniyor. Bartın Terminali'nde 0378 220 04 99, Kemer'de 0 378 228 35 35 nolu telefonlardan hizmet veren Ulusoy, 444 1 888 çağrı merkezi ile www.ulusoy.com.tr internet adresinden online bilet işlemleri yapılabiliyor. Ayrıca Ulusoy müşterilerine özel U Kart sayesinde anında bilet gibi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

bartin.info

Anahtar Kelimeler:
Ulusoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gereksiz 11 yıl önce

Bilet fiyati nekdr acaba? Ist.

Avatar
gereksiz 11 yıl önce

eski arabaları hep bartında