Fetö terör örgütüne yardım ve yataklık edenlerin tek tek gözaltına alınmaları ile ilgili operasyonlar büyük hızla devam ediyor.

Tüm illerimizde olduğu gibi BARTIN’da da her geçen gün yeni isimler gözaltına alınıyor, gazetelerde ve sosyal medyada en baş manşetlerde yer alıyor. Halk bu arada kimlerin FETÖ’CÜ olduğunu merakla takip ediyor,

İşin ilginç tarafı demokrasi nöbetlerinde en ön safta bulunanlar, fetocu olarak tek tek gözaltına alındılar

Hepsi kendilerini gizleme çabalarında, sahte gösterilerle saklanmaya çalışıyor. Bir zamanlar toz kondurmadıkları ve laf söylemedikleri Gülen’e karşı tepki gösterip kendilerini kamufle edip fanatik AKP’Lİ tavırları sergiliyorlar.

Bu alçak örgüt bu ülkede milyonlarca masum insanın hakkını yedi. Bu sebeple hırsızlık yaparak memuriyete ve akademi dünyasına yerleştirildiler.

Resmi kurumlardan tutuklanan FETÖ destekçilerinin yardımcıları siyasi destek arayışında, Fetonun okullarında çocuklarını okutanlar büyük bir telaşla kayıtlarını almaya başladılar Bunlar arasında üst düzeyde isimlerin olması dikkat çekiyor. Kısacası mantar gibi etrafa yayılan temizle temiz’le bitmek bilmeyen bir terör ötgütü ile başımız belada.

FETÖ terör örgütünün her geçen gün kötü yüzünü ve kötü yönlerini ve devletimize yaptıkları hainlikleri ortaya çıkıyor.

Ama artık bitti, Feto’cular korkulu günler yaşıyor.

Vatana kastedenler er geç cezasını çekecektir

Vatan hainleri, vatana kastedenler mutlaka idam edilmeli,

Ancak suçlu ve suçsuzlar bütün titizlikle ayıklanmalıdır

Türkiye cumhuriyeti devleti çok güçlü bir devlettir

ALLAH DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.