Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartın Bartınspor ÇED

2 günde binlerce kişi izledi
(Not: Video yayıncı kuruluşun isteği üzerine yayından kaldırılmıştır)

Video internet sitesi olan YOU TUBE’de yayınlanmaya başlayan ve bartin.info  tarafından Türkiye’ye duyurulan görüntüleri 2 günde binlerce kişi izledi. Amatör kamera tarafından Bartın ilinin farklı noktalarından titizlikle çekilmiş görüntüleri yaşanan felaketi çıplaklığı ile bir kez daha ortaya sererken görüntüleri çekip gönderen kişiye de teşekkür yağıyor.

21 MAYIS 1998 BÜYÜK SEL FELAKETİNİN GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE

21 Mayıs 1998 tarihinde Bartın ilinde meydana gelen büyük sel felaketinin görüntüleri internette yer almaya başladı. İnternet Video sitesi olan YOU TUBE’de geçtiğimiz hafta yayınlanan görüntüler büyük dikkat çekiyor. Hemen hemen bütün Bartın internet siteleri tarafından link verilerek yayınlanan büyük sel felaketinin görüntüleri 3-4 gün gibi kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Başta YOU TUBE’nin resmi sitesinde olmak üzere bartin.info sitesi ile linki verilen sel görüntülerinde Bartın ilinin yaşadığı felaket bir kez daha gözler önüne seriliyor. Can ve mal kaybına neden olan, ulaşımı tamamen durduran, elektrik, telefon GSM gibi hizmetlerin verilemediği ve üzerinden 9 yıl geçmiş olmasına rağmen hâlâ acısı yaşanan sel felaketinin Amatör kamera tarafından ve Bartın ilinin farklı noktalarından çekilmiş görüntüleri yaşanan felaketi çıplaklığı ile ortaya seriyor. Helikopter ile insan kurtarma görüntülerinden sular altında kalan işyerleri ve terminale, dönemin milletvekili Zeki Çakan ile Anap İl Başkanı Kurtuluş Abanalı’nın incelemelerinden perişan haldeki insan manzaralarına, evleri çamurlarla dolan ve geride kalan eşyalarını temizlemeye çalışan vatandaşlardan Kızılay tarafından yapılan yardım kuyruklarına kadar Bartın ilinin içler acısı durumunu gösteren görüntülere YOU TUBE internet sitesinden arama bölümüne “Bartın Sel” yazarak ulaşılabiliyor. Yine aynı görüntülere bartin.info internet sitesinin ana sayfasından da ulaşılabiliyor.

bartin.info Arşiv

Anahtar Kelimeler:
Bartın Sel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.