Amasra'nın Fethi'nin 553.yılı coşkuyla kutlandı

Amasralıların ve Amasra’ya gelen turistlerin yoğun ilgi gösterdiği fetih yıldönümü etkinliklerine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, protokol üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Amasra'nın fetih kutlamalarına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok ve daire müdürleri katıldı. Amasra Mendirek Mevkiinden başlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Mehteran Takımının başını çektiği kortej yürüyüşünde binlerce Amasralı Kültür Park'a kadar mehteran takımının söylediği marşlara eşlik etti. Kültür Park’ta bir Mehteran takımının konseri ilgiyle izlendi.

Mehteran Takımı konseri sonrası Bartın Valisi Ali Çınar konuşmasında, "Amasra'nın fethinin 553. yıldönümü kutlamalarının kutlanmasına vesile olan Amasra Belediyesi'ni kutluyorum. Gerçekten dünyanın göz bebeği ismini hak eden, ülkemizin nadir bölgelerinden bir tanesidir Amasra. Amasra'nın hak ettiği güzellikleri yaşaması ve gelişmesi adına birçok çalışma yapılmakta, Amasra ve Bartın'ın ihtiyaç duyduğu büyük kamu yatırımları devam etmektedir" dedi.

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur’un konuşmasının ardından program havai fişek gösterileriyle son buldu

Anahtar Kelimeler:
AmasraFatih Sultan Mehmet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.