Öne Çıkanlar TTK Abdipaşa Rıza Yalçınkaya Mavi Kapak Sezai Hangişi Ahmet Bensiz Ramazan Barut Hüseyin

Amasra'ya Şehit Madenci Anıtı

Amasra Belediyesinin ve Amele Birliği ile birlikte yaptırılan ‘Şehit Madenci Anıtı’ açılış törenine, Amasra Kaymakamı Mehmet YILDIZ, Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, Amele Birliği Başkanı Muzaffer KALAYCIOĞLU Genel Maden İşcileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş ile çok sayıda bölgemizin yönetici ve idarecileri katıldı.

Törenin açılış konuşmalarının ardından ‘Şehit Madenci Anıtı'nın açılışını misafirlerin huzurunda iki madenci tarafından yapıldı. Daha sonra Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız ve törene katılan misafirler tören alanında hazırlanan fotoğraf sergisi ve maden ekipmanları sergisini gezdi.

Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız hazırlanan mini maden galerisinde ilgililerden madencilik teknikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.