Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Asansör Bilgilendirme Toplantısı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından Asansör Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından 16 Eylül-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Ürün Güvenliği Haftası “etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz Çeşm-i Cihan Toplantı salonunda 10 Ekim 2014 tarihinde saat 10:00-15:00 saatleri arasında asansör bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantı kapsamında 2011 tarih ve 28106 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği katılımcılarla irdelenmiş aynı zamanda özelikle belediyelere ve asansör firmalarına düşen görevler hatırlatılmıştır. Diğer yandan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ukdesinde bulunan Ar-Ge bilgilendirilmesi yapılarak 2014 yılı şubat ayında 28926 sayılı Resmi Gazetede basılan San-Tez yönetmeliği ve Verimlilik konuları da elden geçirilmiştir. Katılımcılara Asansör bakım ve işletme yönetmeliği ve San-Tez yönetmeliği elden dağıtılarak konu kalıcı hale getirilmeye çalışılmıştır. Ürün Güvenliği haftası etkinlikleri kapsamında ilimizin merkezi noktalarına bilgilendirici Bilboardlar asılmıştır. Ayrıca Yukarıdaki konuları kapsayan ve Makine Emniyet yönetmeliği ile ilgili olarak Bartın Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesinde 14 Ekim 2014 tarihinde Seminer verilecektir. Meslek Liselerinin son sınıflarında da bilgilendirme ve farkındalık toplantıları yapılacaktır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.