Öne Çıkanlar KDMP Bartın Valisi İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

Bartın'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanıyor

Bartın'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri  kapsamında Valilik önünde çelenk sunum programı düzenlendi.

İlgili Foto Galeriye Git

Törene Bartın Valisi Nusret Dirim, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Bartın Valiliği önünde Atatürk anıtına çelengin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardında çelenk sunum töreni sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir’in konuşmasının ardından serbest kürsü etkinliği gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin şiirlerini okumasından sonra halk oyunları gösterileri düzenlendi.

Öğrencilerin jimlastik, tekvando, eskrim, kick boks, judo ve karate gösterileriyle ile devam eden program, spor branşlarında, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde derece alan gençlerin ödüllendirilmesinin ardında buradaki tören sona erdi.
 
Kutlamalar öğleden sonra Cumhuriyet Meydanında 19:00’a kadar devam edecek.  Bu kapsamda, Bakanlık ve Gençlik Merkezi tanıtımı, Yüz boyama etkinliği, Kitap okuma etkinliği, Sokakta Müzik etkinliği (Keman, Bağlama, Gitar), Spor Etkinlikleri, Mis Sabun ve Tel Kırma etkinliği düzenlenecek. Ayrıca saat 14:00’te Köksal Toptan Lisesi Bocce Petank Gençler Turnuvası düzenlenecek.
 
Etkinlikler kapsamında yarın da Ulukaya Şelalesi’ne doğa yürüyüşü düzenlenecek. Saat 10:00’da Valilik Önünden hareket edilecek ve program saat 17:00’ye geri dönüş ile sonlanacak
 

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
19 MayısUlukaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AH NE COSKU 7 yıl önce

gecenın bir saatınde havaı fişek atıyorlar,gece korkudan havalanan kuşlar camlara çarparak ölüyorlar,dünya bu işleri terk edeli çok oldu.kutlamalara karşı değilim ama abartıya karşıyım.