Bartın'da Teröre Lanet Yürüyüşü
TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

BARTIN’da 500 kişinin katıldığı teröre lanet mitingi düzenlendi.

Hakkari’de yaşanan terör saldırısı ve diğer terör saldırısı protesto edildi. Hükümet caddesinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup ellerindeki bayraklarla kemerköprü meydanına kadar slogan atarak yürüdü. Yürüyüş sırasında, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, tekbir getirdiler. O sırada yoldan geçen sürücülerde kornalarına basarak, eyleme destek verdi.

Kemerköprü meydanında Türkiye anıtı etrafında toplanan grup adına Türk Eğitim-sen Şube Başkanı Sezai Hangişi açıklama yaptı. Hangişi, “ Son birkaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu hainlere çözüm süreci adı altında cansuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir. Habur’da, Oslo’da Kandil’de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler.”dedi.

Okunan basın açıklamasının ardından, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

AJANSLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail kemer 9 yıl önce

Terörün bitmesi için yardımcı olmak lazım askerler ak partinin askeri değil askerin partisi yok

Avatar
2.resimdeki ne öyle. 9 yıl önce

omzunda çocuğu olan.terörü gülerek mi protesto ediyor.23 nisan bayramını mı kutluyor.terörü mü protesto ediyor.

Avatar
ısmet öğretmen 9 yıl önce

akil sendıkanın ne uylerı ne de yönetıcılerı vardı.... bu vatan akıllerın değil bizim!!

Misafir Avatar
vatansever 9 yıl önce @ısmet öğretmen

öğretmen olduğunu isminle belirtmişşin ama bir eğitimci gibi yorum bile yazamıyorsun.işiniz gücünüz siyasetsen git bir şehit çocugu okut bakalım.bu vatan bizim demekle olmuyor öğretmen bey...her şeyi sendika boyutuna çekmekten vazgeçin işinizi yapın.senin sendikandan kaç kişi vardı sayabildinmi

Beğenmedim! (0)