Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Bartın'ın İlk Yerel Haber Sitesi 11 Yaşında

Bundan tam 11 yıl önce Bartın'ın ilk yerel haber sitesi olarak yayın hayatına başlayan Bartın İnfo, zengin içeriğiyle, doğru tarafsız güvenilir ve ilkeli habercilikten ödün vermeden, ilk günkü heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor.

Kurulduğu 10 Mart 2006 tarihinden itibaren, internet haberciliği deneyimi, sürekli güncellenen haberleri ile Bartınlılar'ın vazgeçilmez haber sitesi haline gelen Bartın.info, editörleri ve seçkin yazar kadrosu ile, www.bartin.info adresinde yakından takip edeceğiniz en güncel, en güvenilir haberleri, fotoğraf ve video desteğiyle tüm detaylarını siz değerli okuyucularına sunmaya devam edecek.

Sadece Bartın'dan değil, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bolu, Düzce, yani Batı Karadeniz'deki tüm önemli gelişmelerden haberdar etmeyi ilke edinen bartin.info, aradığınız yeni ve eski haberleri de bulabileceğiniz bir haber platformu olarak bölge halkının hizmetine sunuyor.

Bartın'da ve bölgemizde yaşanan en son gelişmeleri takip ederken, aynı zamanda yorum yapıp sizlerin de katılabileceğiniz Bartın'ın en aktif haber sitesi, Türkiye'ye Bartın'ı ve Bartın'ın değerlerini tanıtmak ve korumak için var gücüyle çalışmaya devam edecek.

Gelişen teknolojilere ayak uydurmak için sürekli güncellenen mobil uyumlu kullanıcı dostu sitenizi, iOS ve Android tabanlı akıllı cihazlarınızla en güvenilir haberleri avucunuzun içinden takip edebilirsiniz.

Bu 11 yıllık süreçte, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz ve ismini saymakla bitiremeyeceğimiz Bartın sevdalılarına çok teşekkür ediyor, dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Bartınlı Olmak Ayrıcalıktır...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemrin delisi 7 yıl önce

başarılı yayıncılığınızın devamını dilerim.sizden başka haberlere yorum alabilen başka bir site yok.günlük güncellenmiyorlar bile.seçim zamanı ortaya çıkıyorlar.sonra sus pus oluyorlar.