Bartın Protoklu iftarda buluştu

İftar programı AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, TSO Başkanı İsmail Toksöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Bartın Eski Milletvekili Asım Kulak, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, sivil tolum kuruluşu temsilcileri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile görçekleştirildi.

Bartın Erenler Öğrenci yurdunun bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde davetlileri Akmazlar Şirketler grubu yöneticileri Hüseyin Akmaz ve Metin Akmaz birlikte karşıladı. İftar yemeğinin ardından protokol üyeleri ve davetliler bir süre sohbet ettiler. İftar yemeğine katılan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın’da protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve Bartın eşrafını iftar sofrasında bir araya getirerek, birlik ve beraberliğin güzel örneğini gösteren Akmazlar Şirketler Grubuna teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet naim 12 yıl önce

cemaat-ticaret-siyaset birbirine karışmış.

Avatar
mahir 12 yıl önce

sayın vekil o akşam konuşma falan yapmadı,haberi hazırlayan arkadaş komik duruma düşüyorsun.