Bartın Yarın Rekor Kıracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine 1 Nisan Pazar günü Bartın, Türkiye genelinde en sıcak nokta olacak.

31 Mart 2018 saat 02:00 itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan tahminlere göre, 1 Nisan Pazar günü Bartın'da sıcaklık 28 derece olacak.

Neredeyse kar yağmadan geçilen kış aylarından sonra, Bartın'da hava sıcaklıkları anormal seviyelerde dolaşmaya devam ediyor.

1 Nisan Pazar günü güney kıyılarda sıcaklık 20 derecelerde dolaşırken, Batı Karadeniz bölgesi Türkiye'nin en sıcak bölgelerinden biri olacak.

Verilere göre Bartın'da sıcaklık 28 derecelerde tahmin edilirken, Zonguldak 23, Karabük 24, Kastamonu 21, Düzce 25, Bolu ise 22 derece tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar Bartın'ın Ulus ilçesinde 27, Amasra'da 24, Kurucaşile'de ise 23 derece tahmin ediliyor.

Tarihsel verilere bakıldığında 1 Nisan'a en yakın tarih olan 31 Mart 2013'te 31.6 derece ile en yüksek sıcaklık yaşanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.