Bartınlı Gençlerden Afrin'e 101 Mektup

BARTIN’ın Ulus ilçesi Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler Afrin’e 101 mektup gönderdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi “Afrin’e 101 mektup” projesi kapsamında okulda bulunan öğrenciler tarafından yazılan 101 duygu dolu mektup zarflanarak, törenle ilçe jandarma komutanına teslim edildi.

Okulda yapılan törene Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Ulus İlçe Jandarma Komutanı Üstm. Berker Dongul, Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Ulus İlçe Emniyet Amiri Abdullah Muhammet Aydın ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşma yapan Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Afrin’deki operasyonun başarı ile devam ettiğini söyledi. Hasar, “Afrinde şu anda Türk askerimiz adeta bir destan yazmaktadır. Sizlerin bu davranışı bizim askerlerimize çok büyük bir moral olacaktır. Bu davranışınızdan ötürü hepinizi canı gönülden kutlarım. İnşallah askerimiz oradaki son terörist temizlenene kadar canla başla görev yapacaktır. Hepsine Allah kolaylık versin.”dedi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ise Afrinde tarih yazıldığını belirterek, “Duygu dolu mektupları yazmanız bizleri çok ama çok gururlandırdı. Oradaki Türk askerlerimiz sizin gönderdiğiniz bu mektuplar sayesinde büyük moral bulacaktır. Hepinize çok teşekkür ederken, ayrı ayrı gözlerinizden öperim.”dedi. 

Daha sonra Ulus Kaymakamı Recep Hasar, içerisinde öğrenciler tarafından yazılan içinde 101 mektubun bulunduğu zarfı Afrin’e ulaştırması için Ulus İlçe Jandarma Komutanı Üstm. Berker Dongul’a teslim etti. İlçe jandarma komutanı ise gözyaşlarına hakim olamayarak, duygusal anlar yaşadı. Bazı öğrenciler zarflarının içine ayyıldızlı kolyeler de koydu. 

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 6 yıl önce

helal size