Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bombalı Saldırıda Vefat Edenler ve Memleketleri

ANKARA'da Kızılay'daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin otopsi işlemleri Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı devam ederken 22'sinin kimlikleri belirlendi.

Ankara Kızılay'daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerden 22'sinin isim ve memleketleri şöyle; Muharrem Çermik-Malatya Kuluncak Bağdat Çermik- Malatya Kuluncak, Mehmet Yursever- Çorum (Alaca), Ayşe İlojlioğlu- Sivas (Şarkışla), Taner Kılıç -Kırıkkale, Feyza Acısu- Çankırı, Oğuzhan Dura- Isparta, Destina Periparlak- Konya, Ferah Önder- Gümüşhane(Kelkit), Nevzat Alagöz- Iğdır, Yaşar Durakoğlu- Kastamonu, Kerim Sağlam- Tokat (Turhal), Ozancan Akkuş- Gaziantep - Kemal Kalıç- Kırıkkale (Hasandede), Hamide Sibel Çetinkaya- Ankara, Turgay Bulut- Ankara(Haymana), Cemal Özdiker- Ankara, Atakan Eray Özyel- Ankara, Nurettin Can- Çalkınsın Ankara, Elvin Buğra Aslan- Ankara, Berkay Baş- Ankara (Polatlı), Perihan Çermik- Ankara.

Ankara'da ölü sayısı 37'ye yükseldi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara’ da dünkü saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Müezzinoğlu,” Olay yerinde 30 kaybımız var 30 kayıptan birinin kesin, ikincisi şüpheli terörist olması sözkonusu. Hastanelerimizde dün akşam itibariyle 4 vatandaşımızı, bu sabah saatlerinde 3 vatandaşımızı daha kaybettik. Hastanelerimizde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı 7 oldu. Hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ ye yükseldi ” dedi. Bakan Müezzinoğlu hastanelerde tedavileri süren yaralıların sayısının da 71 olduğunu belirtti.

Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı

ANKARA'da Kızılay'daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı binası önünde gözyaşı döktü. Adli Tıp Kurumu'na getirilen 34 cenazeden 24'ü yakınları tarafından alınırken, 3 kişinin kimlik tespit çalışması devam ediyor. 7 cenazenin ise, otopsi işlemleri devam ediyor. Dün akşam Kızılay'da hareket halindeki bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu düzenlenen saldırı ardından Keçiören semtinde bulunan Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na otopsi için 34 cenaze getirildi. Bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları da Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekledi. Kızılay tarafından cenazelerini bekleyenlere battaniye dağıtıldı, sıcak çorba ve çay ikram edildi. Cenazelerini gördükten sonra dışarı çıkanlar gözyaşlarına boğuldu. Olayda yakınını kaybeden bir kadın da Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan cenaze aracına koşarak, "Ne olur göreyim. Ablam hadi gel" diyerek feryat etti. Yakınlarını kaybeden bazı kişiler yetkililere tepki gösterdi. Adli Tıp Kurumu'na dün gece saatlerinden bu yana 34 kişinin cenazesi gelirken, otopsi işlemleri tamamlanan 24 kişinin cenazesi yakınları tarafından alındı. 3 kişinin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, 7 kişinin cenazesinin de otopsi işlemleri devam ediyor.

Umut Bulut'un babası Ankara saldırısında hayatını kaybetti

Galatasaray'lı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara saldırısında hayatını kaybetti. Ankara Kızılay'daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin otopsi işlemleri Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı devam ederken 22 kişinin kimlikleri belirlendi. Dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu belirlendi. Milli futbolcu acı haberi Florya'da antrenmana çıkarken aldı ve Ankara'ya gitmek üzere harekete geçti.

Yakın arkadaşların acı tesadüfü

Ankara'da dünkü saldırıda hayatını kaybedenler arasında üniversite öğrencisi Ozancan Akkuş da bulunuyor. Akkuş'un yakın arkadaşı Ali Deniz'inde 10 Ekim Ankara Garı saldırısında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kızılay Güvenpark'ta dünkü terör saldırısında ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş'ta hayatını kaybetti. Akkuş'un yakın arkadaşı Ali Deniz'in de 10 Ekim Ankara Garı saldırısında hayatını kaybettiği öğrenildi. Akkuş'un yakın arkadaşının ölümün ardından 10 Ekim'de sosyal paylaşım hesabından yazdığı “Ankara'da okuyabilmekti en büyük hayali, nerden bilecekti ki? iletisi ise binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Üniversiteli gençler terör kurbanı oldu

ANKARA'daki terör saldırısında bombalı bir aracın patlatılması sonucu hayatını kaybedenler arasında Hukuk Fakültesi öğrencileri Nusrettin Can ile kız arkadaşı Zeynep Başak Gülsoy da bulunuyordu. Ankaralı olan 20 yaşındaki Nusrettin Can, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci sınıf öğrencisiydi. Ailesi ile birlikte Ankara'da yaşayan Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Nusrettin Can, hukuk fakültesi öğrerncisi olan kız arkadaşı Zeynep Başak Gülsoy ile buluştu. Üniversiteli gençler, akşam vakti evlerine dönerken Güvenpark önünde otobüs beklerken meydana gelen patlama sonrası can verdiler.

CHP'li başkan patlamada öldü

ANKARA'da dün akşam saatlerinde meydana gelen bombalı terör saldırısında CHP Keçiören eski İlçe Başkanı 65 yaşındaki Mehmet Yurtsever hayatını kaybetti. Yurtsever, geçen Aralık ayında Bitlis'te şehit olan yeğeni Uzman Çavuş Eren Kılıç'ı toprağa vermişti. Ankara Kızılay'da, dün akşam saatlerinde seyir halinde patlayıcı yüklü bir araçla otobüs durağında bekleyen vatandaşlara yönelik saldırıda hayatını kaybeden 37 kişiden biri de CHP Keçiören eski İlçe Başkanı ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Yurtsever oldu. Evli ve 2 çocuk babası Yurtsever, aralık ayının son haftasında Bitlis'te şehit düşen 25 yaşındaki yeğeni Uzman Çavuş Eren Kılıç'ı toprağa vermişti. Kılıç, Bitlis- Hizan karayolu üzerinde bulunan Çeltikli Karakolu yakınlarındaki Sehi Ormanları'nda askerlerin arama, tarama çalışmaları sırasında PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcının uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşmüştü. Yurtsever'in ölüm haberinin ardından, sevenleri ve yakınları sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden üzüntülerini dile getirdi.

Ankara'daki bombalı saldırıda şehit ateşi Iğdır'a düştü 

ANKARA'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında bulunan 42 yaşındaki polis memuru Nevzat Alagöz'ün acı haberi memleketi Iğdır'a ulaştı. Kızılay Güvenpark'ta dünkü terör saldırısında Balgat'ta görevli polis memuru Nevzat Alagöz şehit oldu. Dün Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında görevli olarak bulunduktan sonra evine gitmek isteyen 2 çocuk babası Alagöz, patlamada şehit düştü. Nevzat Alagöz'ün şehit haberi sonrası memleketi Iğdır'daki 14 Kasım Mahallesi'nde yaşayan babası Gulem Hüseyin Alagöz'ün evine Türk bayrağı asıldı. İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, mahalledeki aşevine giderek şehit Alagöz'e taziyede bulundu. Yüksel Babal, şehit babası Gulem Hüseyin Alagöz'e sarılarak teselli etmeye çalıştı. Nevzat Alagöz'ün cenazesi bugün akşam saatlerinde memketine getirilecek. Alagöz, yarın Karakoyunlu İlçesi'nde toprağa verilecek.

16 yaşındaki liseli nakil beklerken terör saldırısında öldü

ANKARA'da Kızılay Meydanı'ndaki bombalı saldırıda yaşamını yitiren karaciğer hastası 16 yaşındaki Mehmet Emre Çakar'ın, hastalığı yenmek için ailesiyle birlikte 2010'da Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları ortaya çıktı. 42 yaşındaki Hikmet Çakar, "O benim karaciğerimi vereceğim oğlumdu. Veremeden öldü" diyerek gözyaşı döktü. Terör saldırısında ölenler arasında, otobüsle Balgat'taki evine gitmeye çalışan lise öğrencisi Mehmet Emre Çakar da yer aldı. Hikmet ve Gülcan Çakar çiftinin, oğulları Mehmet Emre ile birlikte kızları 18 yaşındaki Şeyma ve 22 yaşındaki Emine Çakar'ın da karaciğer hastası olmaları nedeniyle tedavi için 2010'da Kütahya'dan Ankara'ya taşındıkları öğrenildi. Emine Çakar'a annesi Gülcan Çakar'ın, Şeyma Çakar'a da amcası İlyas Çakar'ın karaciğerini verdiği belirtildi. İki kardeşin nakil ile yaşama tutunmalarından sonra önümüzdeki günlerde babasından yapılacak nakil ile hastalıktan kurtulmayı hayal eden Mehmet Emre Çakar, terör saldırısında yaşamını yitirdi.

Ankara bombacısı o üniversiteli mi?

ANKARA Kızılay'da 37 kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştiren kişinin, ilk bulgulara göre PKK terör örgütü üyeliğinden yargılanan üniversiteli 24 yaşındaki S.Ç.D. olduğu öne sürüldü. Ankara'da gerçekleştirilen ve ülkeyi yasa boğan saldırıyla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştirien kişinin PKK terör örgütü üyeliğinden yargılanan Balıkesir Üniversitesi (BAUN) öğrencisi S.Ç.D. olduğu öne sürüldü. Tekirdağ Marmara Ereğlisi doğumlu S.Ç.D.'nin BAUN Turizm Fakültesi Seyahat İşletmesi İkinci Öğretim Bölümü'ne 2012 yılında kayıt yaptırdığı ve okula geldikten bir süre sonra kayıplara karıştığı öğrenildi. S.Ç.D.'nin babası C.D.'nin 2013'te kızının kaybolduğuna dair polise başvurduğu öğrenildi. Ayrıca S.Ç.D.'nin, Balıkesir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'de PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan dört kadın arkadaşıyla yargılandığı belirtildi. S.Ç.D.'nin kimliğinin, hurdaya dönen bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden belirlenildiği, araştırmaların sürdüğü ileri sürüldü.

 Anne karnında terör kurbanı oldu

Doğacak olan bebeğine alışverişe çıkan Songül Bektaş ağır yaralandı, karnındaki 6,5 aylık bebeğini kaybetti. Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan Songül Bektaş, karnındaki 6,5 aylık bebeğini kaybetti. Songül Bektaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Polis memuru eşiyle birlikte 2,5 ay sonra doğacak olan bebekleri için alışverişe çıkan 42 yaşındaki Songül Bektaş, Güvenpark'ta bulunan banklara soluklanmak için oturdu. Bombalı saldırının etkisiyle Songül Bektaş, savrularak yere yığıldı. Songül Bektaş'ın üzerine siper olan eşi patlamayı hafif yaralı olarak atlattı. Ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Songül Bektaş'ın 2 kere kalbi durmasına rağmen hayata tutundu. Songül Bektaş, karnındaki 6,5 aylık bebeğini kaybetti. Songül Bektaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamil elibol 8 yıl önce

yılmaz tunç terörü acayip kınar şimdi...

Avatar
hazım burak 8 yıl önce

1 kasımda hani huzur geliyordu bu ülkeye....anlaşıldığı kadarıyla bu iktidargitmeden türkiyeye huzur gelmeyecek.

Avatar
Xxx 8 yıl önce

İktidar gidince huzur dolar her yanınızda dimi.Bu iktidardan başka kim var kararlılıkla iç ve dış düşmanlarla mücadele eden.Ne kadar cahilsiniz anlamak mümkün değil.

Misafir Avatar
mahmut diken 8 yıl önce @Xxx

acayip huzur dolar hem de...sonsuza kadar iktidarda kalacak değilsiniz...hele bir de birbirinizi bir satmaya başlayın da görürsünüz hanyayı konyayı....

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
hakan 8 yıl önce @Xxx

kim bu iç ve dış düşman bir aydınlat bakalım milletimizi....öyle sözle falan değil isim isim belgeleriyle ver ki biz de bilelim!tüm cumhuriyet tarihi boyunca olmayan şey oldu 5 ay arayla ankarada üç bomba patlatıldı...söylede bizde bilelim iç dış düşmanın kim olduğunu.utanma duyup ta ben bu işi beceremedim istifa ediyorum diyen bir tane vatan evladı yok ...sende anlarsın neyin ne olduğunu hele bir yakının bombalarla parçalansın da öyle konuş....bu gidiş hiç birimizin hayatının güvende olmadığının göstergesi.ya tek başına iktidar ya kaos diyenler, tek başına iktidar oldular ama kaos devam ediyor.bu ülke **** kurtulmadığı sürece bir adım ilerleyemez.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hasimdi 8 yıl önce

Cok kötü söyleyeyim mi ?? Alcakligin bu kadarina pes Ulan kahpeler ülke kan gölü ugrastiginiz tek sey hükümet alcak firansa da hic kimse hükümetle ugrasmadi ülke kenetlendi baslatma senin yorumundan vatan millet icin söyleyecegin varsa söyle yada sus asabimi zi bozma

Misafir Avatar
asabı bozuk 8 yıl önce @Hasimdi

sende mi sadece kınıyorsun. asabın hala bozulmadı mı? bizlerin asabı bozulalı çok oldu. vatan millet derken türkçeni de düzelt ne yazdığın net anlaşılsın. zavallı...

Beğenmedim! (1)