Gençlik Merkezi Kampları Başladı
Bartın Gençlik Merkezi’nde yaz sezonu kamp faaliyetlerine başlandı.

Bartın Gençlik Merkezi’nin ücretsiz deniz ve doğa kampları başladı. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, gençlik kamplarının gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yapıldığını söyledi. Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçlarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ifade eden Özdemir, “Gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır. Gençlik kampları 12 - 15 yaş grupları için ‘Ücretsiz Deniz Kampları’, 16 - 22 Yaş grupları için de ‘Ücretsiz Doğa Kampları’ adı altında düzenlenmektedir” dedi.

"3 BİN 47 BAŞVURU YAPILDI"

Bu yaz ayında kamplara 3 bin 47 başvurunun geldiğini de ifade eden Özdemir, “Bakanlığımızca ilimize 280 kontenjan verilmiştir. Gençlerimiz Van, Mersin, Samsun, Antalya ve Bolu illerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen ve 7 gün süren deniz ve doğa kamplarına dönemler halinde gitmektedirler. Gençlerimiz ilk etapta Mersin ve Van kamplarına gitmeye başlamış olup dönemler halinde kamplara katılmaya devam edeceklerdir” diye konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.