Karaçay Ana-Baba Günü

Bartın Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren ve piknikçilerin vazgeçilmez mekânı haline gelen Karaçay Piknik Alanı hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı.

İlgili foto galeriye git

Açıldığı tarihten itibaren vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Karaçay Piknik Alanı bu hafta sonu da binlerce kişiyi misafir etti. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar bir taraftan sıcak havaların keyfini çıkarırken diğer taraftan ise mangal ve semaver çayı içerek pikniklerini yaptılar. Piknik alanını ziyaret eden Başkan Cemal Akın, masaları tek tek gezerek piknikçiler ile sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Op.Dr. Orhan Kırşanlı, Savaş Buyurman, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’inde bulunduğu ziyarette vatandaşlar Başkan Cemal Akın’a talep ve önerilerinden bahsettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” İlimizin güzel bir piknik alanına ihtiyacı vardı. Yapmış olduğumuz Karaçay Piknik Alanı Projesi ile büyük bir eksikliği giderdik. Vatandaşlarımızın piknik alanımızdan istifade etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizlerde sık sık piknik yapan vatandaşlarımızı ziyaret ediyor talep ve önerileri dinliyoruz. Bizleri misafir eden vatandaşlarımıza ikramları ve hoş sohbetleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaçay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 6 yıl önce

sayın belediye yetkilileri.halkla bütünleşmek güzel.yapilan iyi işlere tebrikler.uyaracağımız şeyler de var.kemerkoprü halk otobüslerinin kalktığı alan.otobüs yerine yanaşırken freni boşalsa doğru ırmakta vatandaşın ayağı kaysa çalılara takılmazsa ırmakta.buraları hizmete veren denetimini de yapmalı.ikinci uyarı orduyeri cevreyolu günay ceyizin olduğu kavşak.orduyeri tarafından cıkışta yatay sondaj mı nedir.ondan yapıldı.cukur oluştu.yoldaki cukura illa bir belediye yetkilisinin arabasının lastiği mi girmeli.bu olayın farkedilmesi için