Saatlerce açılmasını beklediler

Kumluca PTT’de görevli olan tek memur hastaneye gidince işlemler durdu. Vatandaşlar sabah sekiz buçuktan on bire kadar başka memur gönderilmesini bekledi. Kumluca beldesindeki PTT şubesi, Kozcağız beldesindeki PTT müdürlüğüne bağlı olarak çalışıyor. Görevli tek memurun hastalanmasıyla vatandaşlar saatlerce kuyruk beklemek zorunda kalıyor. Vatandaşlar, PTT'de sadece bir memurun görevli olduğunu belirterek, sıklıkla kuyruk beklemek zorunda kaldıklarını, en az iki memurun görevlendirilmesini istiyor. 70 yaşındaki Dudu Doğan ise emekli maaşını alabilmek için Kozcağız beldesindeki PTT’ye gittiğini, görevli memurun kendisine neden Kumluca’dan maaşını almıyorsun diye söylediklerini kaydetti. Doğan, buraya geldiğini ve saatlerce kuyrukta açılmasını beklediğini ifade etti.

İsmail Şen (CHA)

Anahtar Kelimeler:
BartınKumlucaUlusPTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 13 yıl önce

Bu normal daha 2023 baya var hedef uzak olunca bu tip sıkıntılar yaşanıyor idare edin.

Avatar
Kumluca ak günler 13 yıl önce

Bu haber biraz abartılı galiba 21.yüzyılda,Akparti iktidarında hemde Akpartili belediye başkanının görev yaptığı bir yerde posta işletmesi açılmasın ve halk sıra beklesin bana pek inandırıcı gelmiyor.görevli hastaysa en çok yarım saatte yeni görevli gelir ve halk bekletilmez bu haber de karışıklık var galiba bu 2002 den önceki bir durumdur.