Şehit Cem Kanbur, Kabri Başında Anıldı

Mardin Dargeçit'te Şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kanbur kabri başında anıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Mardin'in Dargeçit İlçesi Dibekli mevkiinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla yaşanan silahlı çatışma sonucunda şehit düşen Şehit J.Uzm.Onb. Cem KANBUR, Muratbey Köyünde yeni yapılan kabri başında dualarla anıldı. Muratbey Köyü Kabristanlığında İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ tarafından okunan  duaların ardından  Şehit J.Uzm.Onb. Cem KANBUR’un  kabri törenle açıldı.

Törene Vali Nusret DİRİM, Bartın Belediye başkanı Cemal AKIN, Ak Parti İl Başkanı Turhan KALAYCI, protokol üyeleri, Şehit J.Uzm.Onb. Cem KANBUR ailesi,  yakınları ile köy halkı katıldı. Daha sonra Vali DİRİM ile törene katılan protokol üyeleri tarafından  Şehit J.Uzm.Onb. Cem KANBUR’un kabri yanına anısına ladin fidanı dikildi.

Vali DİRİM, törende “Ülkemizin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” dedi. Mevlidin ardından şehit ailesi ile sohbet eden Başkan Cemal Akın, "Şehitlerimiz her zaman olduğu gibi bugünde, yarınlarda yüreğimizde yaşamaya devam edeceklerdir. Tüm şehitlerimize rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MuratbeyCem Kanbur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.