Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Tekno Mutfak Açıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nce gerçekleştirilen “Tekno Mutfak Projesi” açılış töreni Vali Seyfettin AZİZOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Törene ayrıca Amasra Kaymakamı Kadir Taner ESER, İl Jandarma Komutanı Tekin AKTEMUR, İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK, protokol üyeleri ve projede görevli çalışmacılar katıldı.

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet ÖKSÜZOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Seyfettin AZİZOĞLU “Amasra Kaymakamlığı’mızın BAKKA ile yapmış olduğu bu çalışmada emeği geçen herkesi kutluyorum. Bugün bizlere az kaynaklarla güzel işler yapılabileceğini gösteren öğrencilerimize de teşekkür ediyorum. Amasra Kaymakamlığı ve BAKKA’nın ortak çalışması olan “Tekno Mutfak Projesi” bizlere; ülkemizde kaynak probleminin olmadığını; tek problemin proje eksikliği olduğunu göstermektedir. Doğru ve akılcı projelerle ülkemizin turizm cenneti olan Amasra da marka şehir olma yolıunda hak ettiği yeri bulacaktır. Turistlerimizin kaliteli zaman geçirebileceği ve konaklayabileceği yaşam alanları yapmak ise bizlerin görevidir. Bizler de benzer projelerde Avrupa Birliği Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığının da desteğini alarak yaptığımız çalışmaları hayata geçirecek bölgemizdeki farkındalığımızı ortaya koyacağız. Bu vesile ile başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı “Tekno Mutfak Projesi” çalışanlarına teşekkür ediyor; bu projenin önümüzdeki diğer çalışmalara örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BAKKA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.