Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü ÇED

TOKİ Konutları Zemin Etüdü İhalesi 22 Mart'ta

Bartın'da emekli ve diğer vatandaşlar için inşa edilecek TOKİ konutlarının  jeolojik etüt çalışmaları için 22 Mart'ta ihaleye çıkılıyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da emeklilerimize ve diğer vatandaşlarımıza yönelik inşa edilecek olan toplu konutlar için Dallıca köyünde belirlenen ve tapuları TOKİ’ye devredilen arsaların imar İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesinin 22 Mart 2017 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Bartın’da emeklilere yönelik toplu konut sözünü yerine getirmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, Bartın Merkez Dallıca köyünde yer alan arsaların TOKİ’ye  devir işlemlerini tamamladıklarını, imar planı çalışmalarına başlandığını ve imar planına esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesinin 22 Mart 2017 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresince gerçekleştirileceğini, imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından emeklilerden başvuruların alınacağını ve kura çekimine geçilerek, inşaat ihalesinin gerçekleştirileceğini  açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
TOKİDallıca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.