Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Ali Çınar Emine KOÇOĞLU

Beratcan'ın Dedesi damadını, babaannesi gelinini suçladı

İSTANBUL Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün babaannesi 61 yaşındaki Azime Karakütük, katil zanlısı ile ilişkisi olduğu iddia edilen gelini Türkan Karakütük'ü suçladı. Türkan Karakütük'ün babası 65 yaşındaki Mehmet Çakır ise kızına sahip çıkarak damadının eşini ve çocuklarını ihmal ettitiğini öne sürdü.

Karabük'ün Yenice İlçesi'ne bağlı Cihanbey Köyü Belen Mahallesi'nde yaşayan Ergün Karakütük'ün 61 yaşındaki annesi Azime Karakütük, katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı ile ilişkisi olduğu iddia edilen gelini Türkan Karakütük'e tepki gösterdi. Azime Karakütük, "Torunumun cesedi bulunmadan önce araları gayet iyiydi. Torunum ölü bulunduktan sonra her şey değişti. Torunumu yok etti. 'Oğlumu bulursam adak keserim' demiş. Şimdi 'Oğlumu öldürdüm' diye adak kessin. Buraya geldiğinde cep telefonu susmuyordu. 'Arkadaşlarım, patronum arıyor' diye saklardı telefonunu. Torunum kendisini bir adamla yakalamış. Başkasına söyler diye öyle öldürttürdü. Başka biriyle ilişkisi olduğunu bilmiyorduk. Oğlum, 'Boşanacağım' dedi" diye konuştu.

DEDE İSE DAMADINI SUÇLADI

Aynı köyde Cembek Mahallesi'nde oturan Türkan Karakütük'ün babası emekli madenci Mehmet Çakır ise kızına sahip çıkarak damadı Ergün Karakütük'ü suçladı. Damadının çocuklarına sahip çıkmadığınıve eşini ihmal ettiğini öne süren Mehmet Çakır, şöyle konuştu: "10 yıldır eve, çocuklarına sahip çıkmadı. Evinin bu hale düşmesi onun sahipsizliğinden kaynaklandı. Sağda solda, barlarda paraları değerlendiriyor. Çocuklarına o yüzden bakmadı. 6 yıldır benimle irtibatı yok. 'Laf söylüyor, kavga ediyor' diye bizden uzaklaştı. Kızım, eşinin çalışmamasından, evine bakmadığından dolayı çalışarak çocuklarına kendisi bakıyordu. Ama sonuçta patlayan onun başına patladı."

Kızının katil zanlısı ile ilişkisi olduğu iddialarıyla ilgili de Mehmet Çakır, "Öyle bir şerefsizliği varsa, insanlık dışı yapılan hareketlere devlet cezasını versin. Ben buna bir şey demiyorum. Ama iftira atılıyorsa, gerekli yerlere müracaatımızı yaparız. İsterlerse boşanırlar, istemezlerse boşanmazlar. 'Boşan ya da boşanma' demem. Ben karışmam. Takdir onların" dedi.

DHA

Anahtar Kelimeler:
Beratcan Karakütük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.