Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Husumetlisi olan 2 kadını tekme tokat dövdü
KARABÜK'te, evlerine gitmek için yol kenarında dolmuş bekleyen 45 yaşındaki Gülizar Güllü ve 30 yaşındaki Gönül İleri, aralarında husumet bulunan 19 yaşındaki O.K. tarafından tekme tokat dövüldü. Yaralanan kadınlar hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde kent girişindeki Kardemir Kavşağı'ndaki dolmuş durağında meydana geldi.

Cumayanı Köyü'ndeki evlerine gitmek için yol kenarında dolmuş bekleyen Gülizar Güllü ve Gönül İleri, aralarında husumet bulunan köylüleri, 19 yaşındaki O.K. tarafından tekme tokat dövüldü.

Saldırı sırasında yanlarında bulunan Gülizar Güllü'nün 6 yaşındaki kızı ile Gönül İleri'nin 13 yaşındaki yeğeni de büyük şok yaşadı.

Aldıkları darbeler sonucu kaldırıma yığılıp ağlayan kadınları görenler, 112 Acil Servis'i aradı. Darp edilen kadınlar, sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kadınların verdiği eşgal doğrultusunda çalışma başlatan polis, saldırganı halk otobüsünde yakalayarak gözaltına aldı.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.