Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Off-road Yarışında Sürpriz Evlenme Teklifi
Karabük Üniversitesi’nde düzenlenen off-road yarışında, yardımcı pilotlardan Emrah Hekim, ayrı ayrı harflerden oluşan ‘Derya, benimle evlenir misin?’ yazısını 24 aracın üzerine koyarak sevgilisine sürpriz evlenme teklifi etti.

Karabük Off-Road Kulübü tarafından Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü’nde yerel bazda off-road yarışları düzenlendi. Yarışma öncesi, Safranbolu Sanayi Sitesi’nde oto tamirciliği yapan ve 23 kapı numarasıyla pilot Abdullah Demir’in yardımcılığını yapan 29 yaşındaki Emrah Hekim, 1.5 yıldan bu yana sevgili olduğu 21 yaşındaki Derya Tezcan’a sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Hekim, ayrı ayrı harflerden oluşan ‘Derya benimle evlenir misin?’ yazısını yarış öncesi 24 arazi aracının üzerine yan yana koyarak birleştirdi. Hekim, daha sonra anons görevlisinden Derya Tezcan’ın yarış merkezine gelmesi için anons yaptırdı. Anonsu duyup yarış merkezine gelen Tezcan, sevgilisinin diz çöküp evlenme teklifi yapmasıyla büyük sevinç yaşayarak kabul etti. Emrah Hekim ve Derya Tazcan meşale ve konfeti altında hatıra fotoğrafı çektirdi. Emrah Hekim, çok mutlu bir günde olduğunu kendisi için yaşamın anlamı olan Derya Tezcan’ı çok sevdiğini söyledi. Derya Tezcan ise sevgilisinin evlenme teklifi edeceğini bildiğini ancak böyle bir sürprizi beklemediğini belirterek, “Babam izleyecek. Ona sevgilerimi gönderiyorum. Emrah Hekim’i çok seviyorum” dedi.

Evlilik teklifi ardından yarışlar devam ederken, bir araç virajı alamayarak devrildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.