Şehit ikizine son bakış

İSTANBUL Beşiktaş'ta önceki gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 23 yaşındaki Hüseyin Akyüz, Bursa'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit polisin ikiz kardeşi Hasan Akyüz'ün tabuta son bakışı yürekleri dağladı.

İlgili Foto Galeriye Git

İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit olan çevik kuvvette görevli 1,5 yıllık polis memuru Hüseyin Akyüz için Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Mihraplı Camii'nde öğle vakti tören düzenlendi.

Törene 12 yıl önce Erzurum'dan gelerek Bursa'ya yerleşen baba Nizam Akyüz ve anne Bahire Akyüz, şehidin ikiz kardeşi Hasan Akyüz ve iki ağabeyi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük ile 8 bine yakın vatandaş katıldı.

Şehit polisin anne ve babası törende güçlükle ayakta dururken, Karabük Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi ikiz kardeşi Hasan Akyüz gözyaşlarına boğuldu. Hasan Akyüz'ün kardeşinin tabutuna son bakışı ve gözyaşları törene katılanların yüreklerini dağladı.

Cenaze namazının ardından cenaze omuzlarda taşınırken, törene katılanlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları ile yürüdü. Yürüyüş sırasında Beşiktaş formasının üzerine Bursaspor atkısı saran genç, dikkat çekti.

Mihraplı Camii'ndeki törenin ardından şehit polis memuru Hüseyin Akyüz'ün cenazesi Hamitler Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

DHA

Anahtar Kelimeler:
KarabükHüseyin Akyüz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.