Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

TOKİ kurasında mutluluk gözyaşı

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karabük'te yapılan konutların kura çekiminde 299 kişi ev sahibi oldu. Kura çekimi sırasında adı okunan Gülbeyaz Yüksel, mutluluk gözyaşları döktü. Salondan koşarak çıkan Gülbeyaz Yüksel, kız kardeşini cep telefonuyla arayıp yaşadığı mutluluğunu paylaştı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Soğuksu Mahallesi'nde satışa sunulan 299 konut için Karabük Belediyesi Kent Meydanı Konferans Salonu'nda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 299 konut için 445 kişi başvuruda bulundu. Salonu dolduranlar heyecan içinde adının okunmasını bekledi. Kurada adı okunanlardan 2 çocuk annesi 49 yaşındaki Gülbeyaz Yüksel büyük mutluluk yaşadı. Birlikte geldiği eşi Mehmet Yüksel'e sarılıp mutluluk gözyaşları döktü.

Salondakilerin alkışlayarak tebrik ettiği Gülbeyaz Yüksel, bir süre sonra salondan koşarak çıktı. Yüksel, salon dışında cep telefonuyla aradığı kız kardeşiyle yaşadığı mutluluğu paylaştı. Gülbeyaz Yüksel, "Çok mutluyum. Çocuklarıma bu çok mutlu haberi vereceğim. Kızım bana sabah 'Anne bana mutlu haberi getir' dedi. Bende inşallah dedim kızıma. Her yere başvurdum. Hiç beklemiyordum. Kuradan önce çıkmaz diye düşünüyordum. Kurada da çıkmaz diye bakıyordum.

Ama çıktı. İnşallah hayırlı olur. Hala daha inanamıyorum. Benden çok fazla sevinen olmadı galiba" dedi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.