Alzheimer hastasının ormanda cesedi bulundu

KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi İbrahim Köyü'nde ot toplamak için evden çıktıktan sonra haber alınamayan alzheimer hastası 83 yaşındaki Yıldırım Özkan'ın ormanda cesedi bulundu.

Yıldırım Özkan, önceki gün sabah 'Ormana ot toplamaya gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra dönmedi. Köylülerin yaptığı aramada Özkan bulunamadı. Bunun üzerine jandarmaya kayıp başvurusu yapıldı. Jandarma ile birlikte AFAD ve UMKE ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda Özkan'ın cesedi, bugün evine yaklaşık 2 kilometre uzakta ormanlık alanda bulundu.

Üzerini kar kaplamış halde bulunan Özkan'ın cesedi, yapılan incelemeden sonra Bozkurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özkan'ın ölüm nedeni otopside belirlenecek.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Döndü üstünbaş 7 yıl önce

83yaşındaki adamı nasıl tek başına bırakmışlar birde ayzermır hastası yazık günah değilmi nasıl öldü kimbilir belki soğuktan