Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Dağ çileği toplamak için ormana giden kadın kayboldu

KASTAMONU'nun İnebolu İlçesi'ne bağlı Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesi'nde oturan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu, dün dağ çileği toplamak için evinden çıktıktan sonra kayboldu. Salcıoğlu, dünden bu yana yapılan aramalarda bulunamadı.

Ganime Salcıoğlu, dün saat 11.00 sıralarında çocuklarıyla birlikte oturduğu evinin önünden dağ çileği ve ot toplamak için ayrıldı. İftar vaktine kadar geri dönmeyince, ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri evin çevresinde ve ormanlık alanda arama yaptı. Daha sonra ADAF ve UMKE ekipleri de aramalara katıldı. Jandarmanın özel eğitimli köpeği eşliğinde gece saat 02.30'a kadar yapılan aramalar, sabah saatlerinde yeniden başladı. Ancak dünden bu yana yapılan aramalarda Ganime Salcıoğlu'na ulaşılamadı.


Ganime Salcıoğlu'nun birlikte oturduğu damadı Musa Salcıoğlu, jandarmaya verdiği bilgide kayınvalidesinin yaşına rağmen çok dinç olduğu, her gün dağ çileği ve ot toplamak için ormana gittiğini ama hava kararmadan mutlaka geri döndüğünü söyledi. Musa Salcıoğlu, "Daha önce hiç böyle olmamıştı. Oruçlu olduğu için baygınlık geçirmiş, düşmüş yaralanmış olabilir" dedi.

Aramalar sürerken Ganime Salcıoğlu'nun yoldan geçen bir araca binerek köyden uzaklaşmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.