Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Muallim Klibi Çekti
Kastamonu’da, bir ortaokulda eğitim gören öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla klip çekti. Klip, kısa sürede izlenme rekoru kırdı.

Kastamonu’da, merkez ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Kuzyaka köyünde eğitim-öğretim gören öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenleriyle birlikte ‘Muallim’ adlı klip çekti. Klipte, öğrenciler, figüran olarak öğretmenlerini oynattı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı ‘Muallim’ klibinde, 8 derslikli Kuzyaka Ortaokulunda okuyan öğrenciler ve öğretmenler unutulmaz dakikalar yaşadı. Çekilen klip, sosyal paylaşım sitelerine yüklendi. Kısa sürede ilgi gören ve izlenme rekorları kıran klip fenomen haline geldi.

Öğrenciler tarafından çekilen klipte, 40 kişi görev aldı. İki dakika 55 saniye süren klipte öğrenciler, öğretmenlerine hem güzel bir sürpriz yapmış oldu hem de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında farklı bir etkinliğe imza atmış oldu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.