Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın’da Kütüphane Haftası Etkinlikleri
Bartın’da, İl Turizm Kültür Müdürlüğü koordinesinde Kütüphane Haftası etkinliği olarak kitap okuma etkinliği başladı.

Etkinlikle ilgili İl Turizm Kültür Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle sürdürülen Kütüphane Haftasının 51.si 30 Mart - 05 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanacaktır. 51. Kütüphane Haftası’nın ana teması Çanakkale Savaşlarının 100 .yılı olması nedeniyle “Kültürlerarası Diyalog ve Kütüphaneler” olarak belirlenmiştir.

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında halkımızın kitap ve Kütüphaneye ilgisini arttırmak, okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık yaratmak için 2012 yılında Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün ve Valiliklerin desteğiyle “81 İlde Kitap Okuyoruz” okuma etkinliği başlatılmıştır. Bu yıl 4.sü düzenlenen etkinlik 1 Nisan 2015 Çarşamba günü 12:30 - 13:00 saatleri arasında Valilik bahçesinde 30 dakika sessiz kitap okuyarak gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir” denildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.