Çiğdem Tunç'la Kahkaha Dolu Akşam

Bartın Belediyesi Mart ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Çiğdem Tunç Tiyatrosu "El Deliye Biz Akıllıya Hasret" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

İlgili Foto Galeriye Git

Kültür Müdürlüğü Binası’nda gerçekleşen etkinliğe 500 civarında tiyatrosever katılım gösterdi. Oyunun sonunda Türk Bayrağı ile sahneye gelen Çiğdem Tunç ve Ekibi, izleyiciler ile birlikte "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısını söylediler.  Programın sonunda ise Çiğdem Tunç ve Ekibi “El Deliye Biz Akıllıya Hasret" isimli tiyatro oyununa katkılarında dolayı Başkan Cemal Akın’a plaket takdim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Akın, “Belediyemiz Mart ayı Kültür ve Sanat etkinliklerimizi dolu dolu geçiriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz program kapsamında Çiğdem Tunç Tiyatrosu "El Deliye Biz Akıllıya Hasret" isimli tiyatro oyunu Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyundaki başarılı performansları ile büyük alkış alan oyunun yönetmeni de olan Çiğdem Tunç ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.