Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Kültür Merkezine Engelli Asansörü
Bartın Kültür ve Sanat Merkezi’ne engelli asansörü yapıldı.

Bartın’da engelli bireylerin kültür merkezinde düzenlenen programları izleyebilmeleri için engelli asansörü yapıldı. Kültür merkezine gelecek yaşlıların da kolay giriş çıkışlarını yapılabilmesi için düşünülen asansör halkının kullanımına sunuldu.

Bartın Turizm ve Kültür Müdürü Fuat Dursun, “Bartın’da engelli bireylerin kültür merkezinde düzenlenen programları izleyebilmeleri için engelli asansörü yapıldı. Kültür merkezine gelecek yaşlıların da kolay giriş çıkışlarını yapılabilmesi için düşünülen asansör halkının kullanımına sunuldu. Ayrıca kültür merkezi çevresinde de düzenleme çalışmaları tamamlandı” dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali demir 9 yıl önce

Çok güzel bir uygulama ama daha öncede engelli rampa vardı peyzaj çalışması maliyeti nedir acaba