Polis Sergisine Yoğun İlgi
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde açılan ’Polis Sergisi’ vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle Bartın’da çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediliyor. Bartın’da gerçekleştirilen etkinliklerden bir tanesi de Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan Polis Sergisi oldu. Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde hazırlanan serginin açılışını Bartın Vali Yardımcısı Osman Altın yaptı. Sergide Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ait olan filografi eserleri, fotoğraf çekimleri ve resim çizimleri sergide sergilendi. Sergiyi ziyaret eden çocuklar olmak üzere vatandaşlara polislik mesleği ile ilgili bilgiler verilirken,suçluyla mücadele amacıyla hazırlanmış el broşürleri dağıtıldı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Kuzey Yıldızı’ isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın’a getirilen Kanka Polis de polis sergisine renk kattı. Sergiye katılan vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sergiyi katılan çocuklar ise, Bartın İl Emniyet Müdür İsa Aydoğdu ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.