Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Ressam Dilek Özmen 25.Sergisini Safranbolu'da Açtı

DİLEK OZMEN 25. KİŞİSEL RESİM SERGİSİ SAFRANBOLU’DA

Bartınlı Ressam Dilek Özmen’in “Özlem” başlıklı 25. Kişisel resim sergisi Safranbolu’da açıldı.

52. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında davet edilen sanatçının sergi açılışını Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak yaptı. Açılışa Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, müdürler ve vatandaşlar katıldı.

Sergi 3 Nisan 2016 tarihine kadar Safranbolu İlçe Halk Kütüphanesi’nde açık kalacak.

DİLEK ÖZMEN KİMDİR?

1992 yılında Gazi Üniversitesi Resim Bölümü’nden mezun olan sanatçı; 2010 yılında New York Sanat tarafından üç ay ardarda ayın sanatçısı seçilen ressam, başta Amerika olmak üzere, İtalya’nın pek çok şehrinde, Avusturya, Almanya, Macaristan, Rusya, Romanya, Bulgaristan ve Çin’de 77 karma sergide, kataloglar, sanat dergileri ve çağdaş sanat ansiklopedilerinde yer aldı. Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) üyesidir. Sanatsal çalışmalarını halen Bartın’daki atölyesinde sürdürmektedir.

Anahtar Kelimeler:
SafranboluDilek Özmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.