Tunç, 81 İl Kadın El Emeği Sergisinde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca düzenlenen, 'Önce Kadın-81 İl Kadın El Emeği Sergisi'nde; Bartın’ın yöresel el emeği ürünlerinin sergilendiği standı ziyaret eden Milletvekili Tunç, Bartın Tel Kırma Derneği üyelerinin hazırladığı el emeği göz nuru sanat eserlerini beğeniyle gezerek Dernek Başkanı Sönmez Tığ, Genel Sekreter Berrin Küçüktabak ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Sönmez Tığ da stantlarının vatandaşların yoğun ilgisine sahne olduğunu belirterek, sergi salonuna gelip stantlarını ziyaret ederek kendilerini yalnız bırakmadığı için Milletvekili Tunç’a teşekkür etti. Tığ daha sonra Tunç ve beraberindekilere Bartın Çileği ve beyaz baklava ikram etti. Milletvekili Tunç Bartın standının ardından komşu iller Karabük ve Zonguldak stantlarının yanı sıra Şırnak, Antalya, Ankara, Çankırı, Bursa, Denizli stantlarını da ziyaret etti.

81 ilden gelen kadınların gıdadan tekstile el emeği ürünlerini tanıttığı sergi,11 Mayıs’a kadar Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
El Emeği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.