Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Bartın TV uyduya çıkıyor
Bartın’ın İlk ve Tek Televizyon Kanalı Olan Bartın Televizyonu Çok Yakın Bir Süre Sonrasında Yayınlarına Uydu Platformundan Devam Edecek. Uydu Üzerinden Tüm Dünyaya Taşınacak Olan Bartın Televizyonu Yayınları Dünyanın Her Yerinden İzlenebilecek. Bartın Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın “ABA Tv ile olan uydu yolculuğumuz bundan sonraki süreçte Bartın Televizyonu ile devam edecek. Bartın Televizyonu Bartın için Dünyaya açılan bir pencere olacak.” dedi.

Resmi Sözleşmeler İmzalandı

Bartın’ın ilk uydu kanalı olan Aba Tv’nin kurucusu ve Bartın Televizyonu’nun da Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, çok yakında Bartın Televizyonu’nun uydudan yayın yapacağının müjdesini verdi. Ses Astra Uydusu Türkiye yetkilisi ve Anadolu Networks Genel Koordinatörü Şakir Gürel’in de katıldığı bir toplantı sonrası uydu platformu üzerinden yayın yapılmasına ilişkin anlaşmalar yapılıp, sözleşmeler imzalandı. Bartın Televizyonu devam etmekte olan karasal yayınlarını uydu platformuna taşıyarak Ses Astra 31,5 uydusundan frekans 11817, Pozisyon dikey, sembol 27500, fec ¾ frekanslarından tüm dünyadan izlenebilecek.

Tüm Dünya Bu Şehri Bartın TV İle İzleyecek

Bartın Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın konuya ilişkin açıklamasında, Bartın’ın tüm Dünyadan izlenebilecek bir kanala ihtiyaç duyduğunu ve bu ihtiyacın giderilmesi için Aba Tv’yi kurduklarını, 2 yıl süre ile kesintisiz yayına devam ederek Bartın’ı Dünyaya taşıdıklarını belirttiği konuşmasında “Aba Tv ile televizyonculuk sektöründe yer edinmiş bir kanal konumuna gelmiştik. Yayınlarımızla Bartın’ı dünyaya taşımış, dünyanın farklı şehirlerindeki Bartınlıların da memleket özlemlerine bir nebze olsun çare olmuştuk. Tüm bunlarla beraber Bartın’ın tarihi, turistik ve kültürel özelliklerinin tanıtımında büyük rol oynamıştık. Uydu yayınında ki yolculuğumuza bundan böyle Bartın Televizyonu ile devam edeceğiz. Bartınlılar şu anda karasal yayınını sürdürmeye devam eden Bartın Televizyonu yayınlarını çok yakında uydudan izlemeye başlayabilecekler” dedi.

Bartın televizyonu yayınları Astra uydusu 31,5 (doğu), frekans 11817, Pozisyon dikey, sembol, 27500, fec ¾ frekanslarından izlenebilecek.



Bülent Bostancı / BartınTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 11 yıl önce

sözleşmeyi kaç yıllık imzalar atıldı sözleşme bitince yine yok olucakmı. ercan bey

Avatar
zülfikar 11 yıl önce

Bu habere bartın adına çok sevindim ancak bir o kadar da tedirgin oldum. Eğer yeni kanalda da köçekler oynatılacaksa bu kanalın akıbeti hayır olmaz. Aba tv ile Bartın'ın karizmasını köçekler bitirdi gurbetçiler diğer iller bartına farklı gözle baktılar yani bartının tanıtımına zarar verdi köçekli programlar... uyduda olan bir yerel tvde seviyeli programlar olmalı. Ercan beyi bir bartınlı olarak kutluyorum bravo. Allah yolunu açık etsin. Kendisine başarılar diliyorum.

Avatar
berker 11 yıl önce

Ercan Bey; Bartın'lı değil, Elazığ'lıdır.. Lakin Bartın'ı da kendi memleketi olarak benimsemiştir.. Uydu kirası ödendiği sürece O uyduda yayın devam edecektir.. Dolayısıyla eleştirmek yerine reklam verelim..

Avatar
necdet kalafat 11 yıl önce

bartınlı olarak sayın ercan aydını tebrik ediyorum ve bartının ileri gelenleri nakit sahibi olanlar ticaRET ADAMLARİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ERCAN BEYE DESTEK OLMALILAR.

Avatar
VELİ SÖYLER 11 yıl önce

Sayın ercan bey haırlı olsun,yalnız proğramları sunanları iyi seçin [ hadi bakay,şimçik,lay,ba söyletme...] gibi kelimeleri kullananlar ve eğlence proglamların da köçek ve oyumoynadııklarını sanan kişileri bizleri seyrettiriyorsunuzz ama biler gibi binlercesi zampik yapmak durumunda kalıyoruz inşallah yeni kanalınızda bunları dikkat edersiniz.

Avatar
hasan yıldız 11 yıl önce

tekraruydu yayının başlamasına çok sevindim . ercan aydın adına ama üzüldüğüm tek nokta aba tv nin adapazarına satılamasına vesile olan hala adaparızında hayata gecirilemeyen tv nin muhtemel sahiplerinden süt kuzuları na baş ağrısı gelmiştir. herhalde helal olsun ercan aydın diyorum sadece

Avatar
AYHAN TEPE 11 yıl önce

Sayın Ercan Aydın sizi tebrik ediyorum inşaallah yaşamış olduğunuz sıkıntıları aşarsınız ben aşacağınızı inanıyorum dışarıdan atıp tutması kolay Bartın lı olup da Bartın için zerre kadar bir şey yapmayanlar eleştrilerinize dikkat edin Bartın dışarıya tanıtılması ve Bartın ın sorunlarını dile getirilebilmesi için Ercan AYDIN Bey' e bir Bartın lı olarak sonsuz destekliyor ve kendisine teşekkür ediyorum. YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKARMIŞ ve kalkacaktır ben onun kalbinin temiz olduğuna inanıyorum

Avatar
cengo dora 11 yıl önce

Hayırlı olsun ama unutulmaması gerek,çünkü avrupada çoğu ulusal kanallar 42_Ost üzeri izleniyor şimdi tek Kanal için bir Anten daha kurmam..zahten bir Anten için zor müsade veriyorlar