Başkan Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamda basının önemine değinerek tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Akın açıklamasında „Değerli basın mensuplarımızla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldik. Onlar enzor şartlarda bile görevlerini en güzel şekilde yerine getirerek haberi kovalamakta, bütün gelişmelerden halkımızı ve bizleri haberdar etmektedirler. Belediye olarak bizde basın kuruluşları ve çalışanlarına her zaman üzerimize düşen her konuda destek olmaya çalıştık. Bundan sonrada ihtiyaç duydukları konularda elimizden geleni yapmaya haızrız. Bu bağlamda bütün olumsuzluklara göğüs gererek, yaşanan imkansızlık ve sıkıntılara aldırmadan görevlerini özveriyle yerine getirerek halkın sesi ve rehberi olmaya devam eden basın çalışanlarımızın, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum“dedi.

Anahtar Kelimeler:
10 Ocak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.