Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

BTV Yeniden Uyduda...
Geçtiğimiz yıllarda AbaTV adıyla Türksat üzerinden yayın yapan Ercan Aydın yönetimindeki Bartın TV yeniden Türksat 2A üzerinden yayına başladı...

Bizler bartin.info ailesi olarak Aba Grup yönetim kurulu başkanı Ercan Aydın'ı bu değerli hizmeti özellikle Bartın dışında yaşayan Bartınlılar'ın hizmetin sunduğu için tebrik ediyor, yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz.

BTV Frekansı:
Türksat 2A
Frekans; 11881
Sembol; 27500
Fec; 5/6
Pozisyon; dikey (vertical)

İYİ SEYİRLER...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin ÖZKAN 10 yıl önce

Gurbetteki Bartınlılar için çok büyük hizmet. Btv yönetimi ve Sayın Ercan Aydına teşekkürler. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Avatar
köçek karşıtı 10 yıl önce

ercan beyi çok tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum. tekrar uyduda olmak, bartın için çok önemlidir. bartınlılar parasını yatırıma dönüştürmüyor malasef. ercan bey ve ekibi umarım aba tvdeki yanlışlıkları yapmazlar. mesala köçekle uyduda kalamazsınız. köçekli müzik show programları hem çerez gelirlerdir hem de bartının karizmasını ayaklar altına almaktır. seviyeli, ciddi bir kanal olmak isteniliyorsa yeni dönmede bunlara bakmak lazım. aba tv ile ligden düşüp tekrar bartın tv ile lige çıkan kanalımız öncelikle ligde kalmayı hedeflemeli yani bir daha uydudan düşmemek için köklü projeler üretmeli ve allahın izniyle de bu işi ulusal kanallar gibi sürdürmeli. bartın tv örnek olmalı. reytingi yüksek olmalı. hem bartın hem ülke hem de ercan aydın kazanmalı. hem de tvde istihdam edilenler kazanıp istihdam sayısı artmalı. aslında ercan beyin asla mağdur olmamasını dilerim gerçekten çok özverili ve fedakar bir işadamı hakkını almalı. tebrikler ercan aydın başarılar yolun açık olsun

Avatar
her türlü zorluğa rağmen. 10 yıl önce

yayın hayatını devam ettirmeye çalışan yerel televizyonumuza ve çalışanlarına başarılar.
abayrak

Avatar
bartınlı 10 yıl önce

yine sabahtan akşama köçek oynatmazlar inşallah başka şehirlere gittiğimizde bartınlıyız dediğimizde ha siz köçeksiniz iki oynayıverin diyorlar .