İlk konuk Necdet Aksoy

Yeni yayın döneminde Aba Tv haber müdürü Ayhan Acar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem programının ilk konuğu Safranbolu Belediye Başkanı Doktor Necdet Aksoy oldu.

3 bölüm halinde gerçekleştirilen canlı yayında Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy UNESCO’nun Dünya Miras Şehir ilan ettiği Safranbolu’da yerel yönetim olarak yaptığı çalışmaları anlattı. İlçenin özellikle tarihi kültürel dokusuna sahip çıkmak adına önemli kazanımlar sağlandığını aktaran belediye başkanı Aksoy, kentin gelişmesi ve modern bir hal alması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Canlı yayının sonunda ise Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy Safranbolu’da yapılan Uluslararası Altın Safran Film Festivali’nde desteklerinden dolayı teşekkür için yanında getirdiği, çini tabak üzerine yapılmış Safranbolu resmi ile kentin kültürel dokunu yansıtan gelin bohçası hediyesini Aba Tv yöneticileri adına program sunucusu Ayhan Acar’a verdi. 

A.Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.