Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Her hafta Cumartesi günü saat 16:00’da CNN Türk ekranlarında yayınlanan programın bu haftaki konuğu AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç; Bartın’ın 3000 yıllık köklü tarihi ile kültürel değerlerinden, eşsiz doğası ile insanları kendine çeken doğal turizm alanlarından bahsederek Bartın’ı anlatacak.

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’la beraber Kurucaşileli olan Kurtuluş Son Durak filminin oyuncularından Damla Sönmez ve Barış Akarsu’nun sanatçı arkadaşı, Bartın’ın fahri hemşerisi Haluk Levent’in de konuk olduğu Aynur Tartan’ la Burada Hayat Var; 17 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da CNN Türk ekranlarında yayınlanacak.

Programdan kesitler:


Aynur Tartan’la Burada Hayat Var’da Barış Akarsu Anısına, Haluk Levent’ten “Islak Islak”…
 
Bartınlılar Ankaralıları Bartın plajlarına davet ettiler…
 
Aşk acısı çekenlere Damla Sönmez’den çağrı; “Aşk acısı çekenler Ulukaya Şelalesi’ne gidip aşk acılarını dindirsinler.”
 
Aynur Tartan’la Burada Hayat Var’da bu hafta; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, oyuncu Damla Sönmez ve Bartın’ın fahri hemşerisi, Barış Akarsu’nun sevgili ağabeyi sanatçı Haluk Levent Bartın’ı anlattılar…
 
Yılmaz Tunç
“Bartın ırmakları, yaylaları, koyları ve kendine özgü ahşap evleriyle gizemli bir hazine.”
“Ankara’ya en yakın plaj Bartın’da.”
“Bartın Üniversite’sinin açılmasıyla göçler azaldı ve nüfus artmaya başladı.”
Bartın’da doğup büyüyen Yılmaz Tunç; Bartın’ın ırmakları, yaylaları, koyları ve kendine özgü ahşap evleriyle gizemli bir hazine olduğunu söyledi. Ancak doğası, havası, denize ve birçok güzelliğine karşın Bartın’ın göç verdiğini de sözlerine ekleyen Yılmaz; Bartın Üniversitesi’nin açılmasıyla birlikte göçlerin eskisine oranla azaldığını ifade etti. Programda Ankaralılara bir de müjde veren Tunç; “Ankara’ya en yakın plaj Bartın’dadır” deyip, tüm Ankaralıları Bartın’ın plajlarına davet etti.
 
Damla Sönmez
“Çocukluğumun yaz tatilleri Kurucaşile’de, erik ağaçlarının tepesinde, koşup oynamaktan dizlerim yara bere içinde geçti.”
“Yeni yeni keşfedilmeye başlanan Kurucaşile’nin havası tatil için idealdir.”
Aşk acısı çekenlere Damla’dan çağrı; “Aşk acısı çekenler Ulukaya Şelalesi’ne gidip aşk acısını dindirsinler.”
“Bartınlı kadınlar kıymetlidir, el üstünde tutulur.”
Çocukluğunun yaz tatilleri Kurucaşile’de, erik ağaçlarının tepesinde, koşup oynamaktan dizleri yara bere içinde geçen Damla Sönmez; çok sevdiği Kurucaşile’nin yeni yeni keşfedilmeye başlandığını ve havasının tatil için ideal olduğunu söyledi. Programda Bartın’ın ünlü Ulukaya Şelalesi’nin hikayesini anlatan Sönmez; “Aşk acısı çekenler Ulukaya Şelalesi’ne gidip aşk acılarını dindirsinler” diyerek aşk acısı çekenlere bir de çağrıda bulundu. Yer aldığı son filmde annesi şiddet gören bir geç kızı canlandıran Sönmez; Bartın’da kadınların el üstünde tutulduğunu ve son sözün kadınların ağzından çıktığını ifade etti.
 
Haluk Levent
“Lisedeki kız arkadaşımla aşk kaçamaklarımızı Amasra’da yapardık.”
“Türkiye’nin her kenti ayrı bir lezzette.”
“Barış Akarsu’yu sanatçı bir dosttan öte bir kardeş, bir evlat gibi sevdim.”
“Amasra Barış’a, Barış’ta Amasra’ya çok yakışıyordu”
İlk aşk sırrını Aynur Tartan’la Burada Hayat Var’da açıklayan Haluk Levent; “Lisedeki kız arkadaşımla aşk kaçamaklarımızı Amasra’da yapardık” dedi. Türkiye’nin her tarafının, tüm kentlerinin ayrı bir lezzette ve güzellikte olduğunu söyleyen Haluk Levent; kentleri  işte bu “en” güzeldir diye bir ayrımın yapılamayacağı anne lezzetlerine benzetti. Barış Akarsu’yu sanatçı bir dosttan öte bir kardeş hatta bir evlat olarak gördüğünü ve hayatındaki hiçbir sanatçıya böylesine büyük bir sevgi beslemediğini ifade eden Haluk Levent; “Amasra Barış’a, Barış’ta Amasra’ya çok yakışıyordu” dedi.
 
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, oyuncu Damla Sönmez ve Bartın’ın fahri hemşerisi, Barış Akarsu’nun sevgili ağabeyi sanatçı Haluk Levent’in konuk olacağı Aynur Tartan’la Burada Hayat Var; yarın saat 16:00’da CNN Türk ekranlarında yayınlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.